Opret en en erhvervskonto for at betale med faktura

Send din kurv til os, for at modtage et tilbud

Bliver momsen ikke trukket fra i din ordre? Ring til os!

Cirkulær økonomi

Vi vil komme 'køb og smid væk' kulturen til livs

 • Mange produkter produceres ud fra et princip om planlagt
  forældelse - det vil sige, at produkterne er lavet således, at det er meningen, at de skal gå i stykker eller blive uanvendelige efter et givent tidspunkt. Det har den konsekvens, at købscyklussen forkortes, og der kan sælges flere produkter, ligesom det ofte bliver billigere at producere når kvaliteten forringes. Ofte vil der også være noget, der gør, at produktet er besværligt at reparere, så det bliver lettere og måske også billigere for forbrugeren at købe et nyt produkt, frem for at få repareret det gamle.

  Denne lineære model sørger for at vi forbruger vores ressourcer hurtigere end vi kan fremskaffe dem. På sigt kan jorden ganske enkelt ikke følge med.

  Med en omlægning til cirkulær økonomi, hvor der er fokus på de
  tilgængelige ressourcer, samt genanvendelsen og genbrug vil vi skabe en kultur der ikke er præget af ’køb og smid væk’.

 • Buy2Sell er et initiativ på at fremme genanvendelsen og
  højne affaldsudnyttelsesgraden, så flere ting kan repareres og færre ting
  smides væk. Faktisk, så er et af elementerne i cirkulær økonomi, at der slet ikke skal dannes affald. Produkter skal designes til enten at forgå og til sidst blive til de grundstoffer, som de oprindeligt var lavet af, eller designes til at kunne skilles ad til komponenter og materialer.

  Buy2Sell stræber efter at alt funktionel elektronik skal
  genanvendes. Genanvendelsen af elektronik er et vigtigt led i omstillingen til cirkulær økonomi, og vi gør en vigtig indsats for at fremme netop det. Vi har for eksempel specialiseret os i at source for vores kunder og kunne “skaffe det uskaffelige”, for på den måde at være med til at forlænge levetiden på eksempelvis ældre, men svært erstattelige, industrielle produktionsanlæg, som
  har nået end-of-life, hvor der ikke længere produceres reservedele til
  maskinerne.

Hvad betyder cirkulær økonomi for os?

Se vores video med tanker omkring cirkulær økonomi

Vi drømmer om at redefinere elektronikbranchen og sætte
fokus på, at cirkulær økonomi faktisk er noget der også kan omsættes i denne branche. Netop indenfor industriel elektronik kan vi med fordel gøre en forskel, for at nå hen til målet og drømmen om at omsætte tanken om cirkulær økonomi til fulde.

Nye såvel som gamle maskiner som er funktionelle, fortjener et liv hvor de udnyttes til fulde. Vi har skabt en kultur, hvor man inden for industrien nedskriver og slutteligt kasserer fremfor at genanvende
eller videresælge. Det er her Buy2Sell kommer ind i billedet. Ved at opkøbe, lagerføre og videresælge alt indenfor industriel elektronik, sørger vi for at funktionel elektronik ikke ender som affald.

Er du selvstænding, nysgerrig og har gåpåmod?

Så er du måske vores nye kollega

 • Hurtig fragt

  Vi håndterer ekspress ordrer

 • Skal dine varer hentes?

  Vi tømmer dit lager

 • Følsomme data?

  Vi sletter alt GDPR relateret

 • God kundeservice

  Tal med en rigtig person