Et team med visioner

Buy2Sell blev etableret i 2017 og siden den dag, har der ikke været en dag hvor der har været fart over feltet.

I dag består Buy2Sell af Kristian (CEO), og de to dygtige ansatte Mikael (lagermedarbejder) og Ingrida (studentermedhjælper), samt vores to praktikanter Mads (Softwareudvikler) og Christian (lagermedarbejder).

Sammen som team bliver der sørget for, at der bliver listet nye varer på eBay, testet produkter og klargjort til salg, pakket pakker og sendt samtidig med at de prøver at få styr på lagerbeholdningen.

Som sidste led bliver bliver der dagligt håndteret varer af vores kommissionskunder.

Hele Buy2Sells vision og mission har sine rødder i Kristians idé om at sælge brugt udstyr fremfor at kassere og afskrive det.

eBay er vejen frem

Hurtigt bliver nichemarkedet eBay fundet, da der her er en platform der kan bruges til videresalg af absolut alt – på verdensplan! I takt med det lille hjem bliver fyldt op, banker mulighederne for at opkøbe større varelagere op mere og mere på. Da Kristian underskrev den første handel om at opkøbe et konkurslager, kom behovet for at finde et eget lager. Efter et par flytninger og omrokeringer holder Buy2Sell nu til på Jyllandsgade.


Visionen om at elektronik ikke altid kun kasseres, men afsættes på andre markeder hvor der er efterspørgsel for tingene er dermed i stor stil vokset. Brugt elektronik bliver ofte kasseret, da det danske marked hurtigt afskriver dem. Men det er ikke nødvendigt! Der findes altid en aftager af tingene, hvis man bare udvider sit marked ud over de danske grænser.

Vi er eksperter i eBay-salg

I takt med varelageret på mere end 1000m2 bliver fyldt, stiger vores erfaring i salg af varer på eBay. Vores shop på eBay har efterhånden vokset sig ret stor – derfor kan vi med ret kalde os eksperter i eBay på det danske marked.

Har du et varelager du skal af med? Mangler du nogen der kan hjælpe dig med at sælge dine varer? Kontakt os på 51 36 35 74, så finder vi den bedste løsning til dig og dine behov.

Både opkøb og kommissionsaftaler.