Hvem er vi? DE

buy2sell

Et team med visioner

Buy2Sell blev etableret i 2017 og siden den dag, har der ikke været en dag hvor der har været fart over feltet.

I dag består Buy2Sell af Kristian (CEO), David (COO), Pia (Marketing) og flere dygtige ansatte;
Mads (softwareudvikler),
Mikael (lagermedarbejder),
Christian (lagermedarbejder),
Catherine (operations manager)
Ingrida (studentermedhjælper),
Abdul (studentermedhjælper) og
Luca (studentermedhjælper).

Sammen som team bliver der sørget for, at der bliver listet nye varer på eBay, testet produkter og klargjort dem til salg, hvorefter de bliver pakket og sendt ud i hele verdenen.

Som det sidste led prøver teamet på daglig basis, at holde styr på lagerbeholdningen.

Vi håndterer også dagligt varer fra vores kommissionskunder.

Hele Buy2Sells vision og mission har sine rødder i Kristians idé om at sælge brugt udstyr fremfor at kassere og nedskrive det.

Hurtigt bliver nichemarkedet eBay fundet, da der her er en platform der kan bruges til videresalg af absolut alt – på verdensplan!
I takt med det lille familiehjem bliver fyldt op, banker mulighederne for at opkøbe større varelagere op mere og mere på. Da Kristian underskrev den første handel om at opkøbe et konkurslager, kom behovet for at finde et eget lager. Efter et par flytninger og omrokeringer holder Buy2Sell nu til på Jyllandsgade 30 i hal 6.

Visionen om at elektronik ikke altid kun skal kasseres, men derimod afsættes på andre markeder, hvor der er efterspørgsel for tingene er dermed i stor stil vokset. Brugt elektronik bliver ofte kasseret, da det danske virksomheder hurtigt nedskriver deres varer. Men det er ikke nødvendigt at smide dem ud! Der findes altid en aftager af tingene, hvis man bare udvider sit marked ud over de danske grænser.

eBay er vejen frem

Vi er eksperter i eBay-salg

I takt med varelageret på mere end 1000m2 bliver fyldt, stiger vores erfaring i salg af varer på eBay. Vores shop på eBay har efterhånden vokset sig ret stor – derfor kan vi med rette kalde os eksperter på eBay. Vi har Danmarks største eBay shop!

Har du et varelager du skal af med? Mangler du nogen der kan hjælpe dig med at sælge dine varer?

Kontakt os allerede i dag, så finder vi den bedste løsning til dig og dine behov.

Både opkøb og kommissionsaftaler.

100%

tilfredse kunder